Mentés a bevásárlólistára
Új bevásárlólista létrehozása

Adjon hozzá termékeket a kódok hozzáadásával

Adjon hozzá CSV fájlt
Írja be az összes termékkódot, amelyet a kosárhoz szeretne adni (vessző után szóközzel vagy új sorban). A kód többször megismétlésével az adott elem annyiszor kerül hozzáadásra, ahányszor megjelenik.

Rólunk

Tartalomjegyzék

Az INNPRO 2013 óta azon dolgozik, hogy modern üzleti modelljével és rugalmas szemléletével a hagyományos forgalmazói feladatok mellett az értékesítés teljes folyamatához minden támogatást megadjon. Dinamikusan fejlődő márkákkal és növekedni vágyó partnerekkel szoros együttműködésben dolgozunk, így válunk egymás sikerének kovácsaivá. Partnerstratégiánk lehetőséget nyújt a hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködésre, így az elkötelezettség és a folyamatos motiváció különböztet meg minket a disztribúciós piacon. Az eredetileg RCpro néven alapított cég forgalmazott RC modelljeivel meghódította a lengyel piacot. Később az INNPRO-vá alakult cég -fejlődésének egyik legfontosabb momentumaként- 8 éves együttműködés után a DJI márka kizárólagos forgalmazója lett Lengyelországban. Azóta fontos szerepünk van a fotó/videó, okos otthon, audio, GSM, Gaming, IT és életmód tematikáiba tartozó termékkategóriák forgalmazásában.


Miért érdemes velünk dolgozni?

Ha a lehetséges együttműködés felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Elérhetőségeink a "kapcsolat" fülön belül találhatók.

pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel